Wilja

Wilja har varit på väldigt bra humör idag även om hon fortfarande är förkyld. Hon är så himla duktig med att snyta sig själv så fort det rinner lite snor haha. Sen lägger hon pappret i toan och spolar ♡
 
Hon är inne i en period nu att vara väldigt bestämd och får hon inte som hon vill bryter hon ihop totalt. Hon ska tex ha med sig alla gosedjur,dockor osv när vi ska byta blöja, Åka bil, handla, äta. Ja hela tiden Verkligen haha. 
Hon har även blivit väldigt krånglig med maten. Säger bara till oss att hon busar haha och häller ut drickan i maten osv. 
Det värsta just nu är i mataffären. Så fort hon ser kakor och godis då SKA hon ha det. 
haha dessa Härliga perioder 
 
 
 
 
 
Wilja ♥ | | Kommentera

Goodbye October

 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Städa

När jag är som mest nere eller på dåligt humör osv så har jag hittat vad som hjälper mig mest för att bli av med ilska och frustration. 
Jag startar partymusik på högsta volym och städar,städar städar. Är helt inne i en bubbla när jag städar haha svårt att förklara men jag älskar de på något vis. Blir så stressad av ett stökigt hem. 
När jag har städat klart känner jag mig lugn igen och kan sitta i lugn och ro och ha tankarna på lite positivare och bättre saker. 
 
Min sambo förstår inte alltid varför jag måste städa varje fm innan Wilja sover och varje kväll innan vi lägger oss haha. 
tycker det är svårt att förklara för han hur det känns för mig att gå och lägga sig när det är stökigt, för de går verkligen inte haha. 
 
Någon mer som är som mig ? Att ni måste städa för att kunna somna på kvällen ? 
 
 
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera
Upp