Syskonkärlek

 
 
Alltså dessa två. Det syns verkligen hur mycket dom älskar varandra. Wilja vill krama sin lillebror hela tiden och han skiner upp som en sol så fort han hör hennes röst. Det värmer verkligen i mammahjärtat och jag är så glad som fått möjligheten att uppleva detta. 
 
 
Dagen har gått ganska smärtfritt för att va sjuk och ta hand om mina älsklingar själv.
Wilja har varit mycket bättre idag men jag tror det är något på g men Wiggo för han brukar aldrig va ledsen eller missnöjd förutom om han vill ha mat eller är trött men idag har inget passat och det har varit mer gnäll och skrik än någonsin.
När H kom hem från jobbet tog han med sig Wiggo på en promenad så han fick sova lite iaf. Frisk luft och få åka vagn brukar alltid funka som tur är :)
 
 
Imorgon fyller vår stora tjej hela 3 år. Helt helt galet att det redan gått 3 år sedan den nervösa dagen man inte hade någon aning om jag skulle få föda ett levande skrikande barn, och här är vi nu 3 år senare med världens mest envisa, bestämda och alldeles underbara tjej. 
Tacksam är bara förnamnet. 
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Onsdag

 
Idag har vi bara suttit inne och väntat på att dagen ska passera förbi. Jag och Wilja har fortfarande feber och nyser precis hela tiden. Tycker så synd om henne samtidigt som man ska orka med sig själv och ta hand om Wiggo på det. 
Hampus har iaf varit hemma idag och hjälp oss men imorgon måste han tyvärr till jobbet igen så vi håller tummarna att vi vaknar upp piggare och friskare imorgon. 
 
Nu sover Wilja och Wiggo håller på att somna så vi kollar på Farmen på playkanalen. Sen blir det direkt hopp i säng då energin är helt slut. 
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Helt slut

 
Ja precis som rubriken lyder, jag är helt slut i både kropp och själ. 
Helgen har varit fullspäckad med kalas här hemma för Wilja, mig & Hampus ( yes, vi tog alla 3 på en gång ).
Vi bjöd på smörgåstårta och till kaffet blev det citron kladdkaka med grädde och en banankaka. Ett väldigt lyckat kalas med massa fina paket från alla. 
 
 
 
 
 Måndagen kom och med extremt lite sömn i bagaget sen några nätter tillbaka känner jag att jag hade kunnat sova hela dagen lång, men det finns ju inte på kartan med 2 små barn ;)
Jag och Wilja lekte med lera i säkert 2 timmar och pysslade med andra saker som hon fått på kalaset. 
 
Jag börjar bli trött på att inte kunna sova på nätterna men vill helst inte börja med sömntabletter eller liknande när man måste vakna om barnen vill något. Önskar jag va som Hampus som kan somna bara man lägger huvudet på kudden haha. 
 
Natten till idag har varit sämre än sämst. Wilja har klagat på magont och jag kände mig febrig och början på sjuk. Satt uppe i 2 timmar med henne och när jag äntligen somnade vaknade jag av att H skulle till jobbet vid 5. Sen sov jag inte mer för Wiggo ville göra morgon redan vid 7 eftersom han somnade för natten vid 19 tiden dagen innan. 
Wilja va extremt tjurig när vi gick upp och ville inte ens dricka sin välling så anade att något va fel. Kollade tempen som visade 39.2 vilket förklarade hennes humör. 
 
Hon skrek på golvet att hon hade ont i magen samtidigt som Wiggo gnällde samtidigt som jag hade migrän typ. Ingen bra kombo så jag brast och började gråta jag med. Ringde hem Hampus så han kunde ta ett av barnen iaf. 
 
När han kom hem frågade Wilja om hon kunde få Nuggets på donken och det skulle hon såklart få eftersom hon va sjuk. Bara det att när vi hämtat maten och är på väg hem spyr hon ner hela sig själv, bilstolen och massa annat.
Fy jag tyckte så synd om henne och det förklarar ju magontet som hon klagade så mycket på. 
 
Hem och duscha Wilja, sanera bilen, tvätta bilstol osv. 
 
Nu sover hon och pappsen i hennes säng och Wiggo här bredvid mig Så jag måste verkligen försöka sova jag med så energin blir påfylld någongång :)
 
Förlåt för klagoinlägg men livet är ju inte alltid en dans på rosor, men nu hoppas vi på ett bättre slut på denna veckan. På fredag fyller ju vår stora tjej hela 3 år och då vill vi minsann va friska :) 
 
Natti Natti säger jag med en bild på dagens Wiggo :)
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera
Upp