En bättre lördag

 
Har sovit riktigt bra inatt i våra nya linne påslakan. Fick dom av H i lite för tidig julklapp, blev så himla glad eftersom jag har velat ha dom så himla länge. 
Fick även frukost på sängen imorse så dagen kunde inte börjat bättre. 
 
 
 
Wilja fick bestämma va vi skulle göra idag men hon tyckte  att vi skulle åka till busfabriken ( vi va där igår ) så det sa vi faktiskt nej till haha. Då valde hon att vi skulle åka till gullbrannagårdens lekplats ist så det fick det bli. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom Wiggo blev trött och grinig efter en stund så avslutade vi med en varsin glass i kylan innan vi körde och tvättade bilen som va hur skitig som helst. 
 
Juste, jag hann även klippa båda barnen idag. Wiggos första klippning och Wiljas andra. Wiggo ser helt annorlunda ut nu haha. Han blev mer lik sin kusin Lukas eftersom det blev samma frisyr ;) Men skönt för han att slippa ha håret i ögonen hela tiden nu. 
 
 
 
Förebild på Wiljas hår, ser ni så långt det har blivit ? 
 
 
Slutresultat, hur fina blev dom inte ? ;)
 
 
 
 
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Begravning

 
Denna veckan har varit tuffare än vanligt. 
I onsdags åkte jag och barnen till eurostop för att handla lite kläder till min farmors begravning som va i torsdags. Hittade en supersöt kavaj och en body med fluga till Wiggo samt en spetströja till mig. 
 
 
 
Onsdagen bjöd på underbart höstväder. 
 
 
 
Vi hade först bara tänkt att Wiggo skulle vara med på begravningen men Wilja ville så gärna följa med och även prästen tyckte att det bara va bra när barnen va med eftersom det lättar upp stämningen lite och sen att det även är bra för barn att se både sorg och glädje. 
Och jag är så glad att båda barnen följde med. Dom skötte sig exemplariskt och va inga som helst konstigheter. 
 
 
 
 
 
Vi har nästan inga familjebilder så denna betyder mycket för mig. Sen att den är tagen precis vid Wilde gör saken ännu bättre. Tack Emma för att du tog detta ❤️
 
 
 
 
 
 
Hela familjen vid Wilde och min mormor & morfar. 
 
 
Va såklart även uppe hos Wilde och hälsade på eftersom vi va på "hans" kyrkogård. 
 
När vi kom hem så va vi sådär trötta som man är efter en jobbig dag så vi avslutade den med pizza och sängen lite tidigare än vanligt.
Kärlek | Begravning, Familjen | | Kommentera

Zunstar

 
Ville bara kika in och ge er en grym rabattkod på zunstars hemsida Zunnybrands.com 
 
Dom tömmer lagret nu inför kommande kollektioner och genom att ange min kod "Mammatillwilja" får ni hela 70% på allt. Jag vet, G A L E T. 
 
Mjukaste kläderna kan jag lova, idag syskonmatchade vi i just kläder från @zunstar
 
 
 
 
 
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera
Upp