Fredag, sol & picknick

 
Äntligen fredag, älskar fredagar. 
Idag vaknade vi dessutom upp efter en bra natt, solen sken och energin va bättre än dom sista dagarna. 
 
 
Kokade kaffe, packade piknik och gick upp till skogen. Wilja blev överlycklig och bestämde sig för att ta cykeln. 
 
 
Wilja bestämde ut en plats i skogen där hon skulle äta sin macka och sin flaska med oboy som hon själv blandat. Eftersom hon brukar ha vatten i sin mimmi flaska blev hon så glad när jag sa att hon kunde få oboy och lyxa till det lite :) Självklart glömde jag Wiggos skor hemma och en filt så det blev inte någon jätte lång stund i skogen. Men barnen va nöjda ändå. 
Vi försökte hitta fin mossa att ta med hem men självklart hittade vi ingen. 
 
En bra start på dagen, hoppas resten av dagen blir minst lika bra :)
 
Vardagsmys | | Kommentera

1 December

 
Som Wilja längtat till denna dagen, 1 december och man får äntligen öppna julkalendrarna och kolla på adventskalendern på tvn. Vilken lycka :) 
  
 
 Natten till idag va ju ett skämt alltså. Barnen vaknade och avlöste varandra HELA natten. Tack och lov har detta bara  hänt 1 gång innan men man är inte tuff när man inte får sova. Vid 5 imorse när Hampus skulle köra till jobbet bröt jag ihop eftersom jag inte fått sova ännu. Han va snäll och somnade om båda uppe i vår säng så jag kunde gå ner och sova ett par timmar i Wiljas rum. Han blev ju några timmar sen till jobbet men jag hade aldrig klarat ta hand om barnen hela dagen med noll sömn.
 
Efter att vi myst i soffan en stund försökte jag hitta energi till att städa undan lite i köket. Tände ljus och plockade fram lite juligare handdukar. Gillar inte ens rött men dessa lantliga röda tonerna går bra :)
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Älsklingar

 
Som vi älskar er, våra små busungar
 
 
Wiggos tuffa mössa, hans pyjamas och wiljas tröja från Livly fyndade jag på Black Friday 🙌🏼 Älskar att fynda haha.  
 
Denna veckan har bara gått såå himla fort. Igår åkte jag och Emma iväg och solade o simmade. Sola va skönt men simma va riktigt tråkigt igår, tog verkligen emot för oss båda men vi va glada efteråt :)
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera
Upp