Mysig onsdag

 
Imorse när jag vaknade av Wiggo kl 04.20 kändes det som jag skulle dö av trötthet. Han somnade om efter mycket om och men så vi fick lite mer sömn iaf, underbart. 
 
 
När pappan i huset hade åkt till jobbet efter lunch bestämde vi oss för att åka till eurostop och gå runt lite. Behövde köpa alvedon till Wilja som fortfarande har ont i halsen och sen ville hon att vi skulle fika. Blev en riktigt mysig liten utflykt med barnen. Fyndade även en filt på blomsterlandet så även mamman va nöjd ;)
 
 
 
Efter att barnen somnat, huset städat och kaffet va laddat satte jag ner rumpan i soffan och kollade på en film. Så himla mysigt nu när det är mörkt tidigare och man kan tända ljus igen :)
Nu ska jag försöka sova, känns som det blir en del uppvak även denna natten. Har bara så himla svårt att somna innan H kommer hem från jobbet, men jag måste försöka. 
 
natti natti 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Tisdag

 
Idag vaknade Wiggo lite för tidigt om ni frågar mig ;) Jag har haft ont i huvudet precis hela dagen av tröttheten men vi har ändå hittat på lite saker. 
Hann även med en PW på 6 km innan Hampus körde till jobbet så det va riktigt skönt. 
 
 
 
 
Vi har lekt på skummeslövs lekplats och sen hälsat på svärföräldrarna på vägen hem. Vi hann dock inte alls stanna länge eftersom Wilja fick ont i halsen och ville hem för att få medicin :( tycker så synd om henne när hon får ont, men när hon får alvedon är hon precis som vanligt iaf Vilket är skönt.
 
 
 
När vi hade ätit kvällsmat, badat barnen och städat undan så hoppade vi i pyjamasarna och myste till en film i sängen.
Bra avslut på denna dagen  
 
 
 
 
Nej nu ska jag försöka somna lite i tid idag. 
Godnatt alla fina
 
Vardagsmys | | Kommentera

Städdag

 
Igår va det riktigt tråkigt väder ute. Jag började dagen 
 med en prommenad med Texas i regnet och mitt humör blev ju inte alls bättre efter det kan jag tala om. 
 
Jag bestämde mig för att ha en riktig städdag vilket jag inte haft på väldigt länge och det va såå skönt att göra det medans Wiggo sov. Han sov i ca 3 timmar så jag ( ja lite hjälp av Wilja med ) han städa hela huset och även vilka all tvätt :)
 
Världens bästa Wilja
 
 
 
För ett tag sen fick vi en liten träsoffa av mamma och pappa som vi tänkte ha i Wiggos rum och lägga leksakerna i. Jag har slipat och målat om den och igår fick den äntligen sin plats på hans rum, så nöjd. 
 
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera
Upp