Paket

 
Idag hämtade jag och Wilja ut lite efterlängtade paket :) Det är alltid lika roligt även om man vet vad man beställt haha. Min lilla hjälpreda skulle såklart hålla i sina egna paket ut i bilen :)
 
Timerland skor till både mig och Wilja köpte jag på Spartoo.se
 
 
 
Finaste klänningen från Pomp de Lux
 
Vardagsmys | | Kommentera

Vecka 33

 
Igår gick vi in i 
V e c k a 33 
 
Ja, Jag vet inte ens va jag ska säga.. Jag tycker det går läskigt snabbt men ändå vill jag att det ska gå ännu snabbare. Jag är trött på att vara gravid, trött på denna rädsla och oro, trött på att ha ont precis överallt hela tiden. Trött på det mesta känns det som. Vill bara ha denna graviditeten överstökad och en levande liten pojke i mina armar. Även om jag vågar hoppas så finns det liksom en liten spärr som stoppar eller "skyddar" mig så jag inte vågar glädjas fullt ut. 
 
 
Tror att mycket känslor kommer fram nu när hösten närmar sig och då även Wildes födelsedag. Så fort jag ser en ambulans tex så börjar jag gråta och känner igen känslorna jag fick För snart 4 år sedan. 
Gaah vill bara att detta ska va över nu... Men snart 
 
Idag va vi och gjorde ett extra UL för att se så allt såg bra ut och så. Och det gjorde det, vilken lättnad att
få se han där på skärmen igen, helt magiskt. 
Han Vägde 2300g just nu vilket är +300g jämfört med det "normala" vilket bara är positivt eftersom jag vill bli igångsatt ju. 
 
 
Världens mest efterlängtade Lillebror. 
 
Graviditet nr 3 | | Kommentera

Helgen

 
Även denna helgen susade förbi i rasande fart. Förstår inte hur helgen kan gå så fruktansvärt snabbt haha. 
Lördagen gick mest åt till handling och massa fix i trädgården ( såga träd ) så Wilja fick spendera dagen med sin farmor så va farfar Lars-Inge här och hjälpte till :) 
 
Söndagen bjöd på underbart väder så vi packade in oss i bilen och körde till Ängelholms Hembygdspark på förmiddagen. Wilja fullkomligt älskar den stora lekplatsen med linbana och allt. Efter lite Pizzalunch och ännu mer bus åkte vi hem och tog tag i mer rensning i Trädgården. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera
Upp