Första advent

 
Idag hade vi äntligen sol och fint väder när vi vaknade imorse. Då passade vi på att ta lite kort ute på barnen så jag kan skicka efter årets julkort :)
Nu ska jag bara välja vilket/vilka jag ska använda. 
 
Varning för bildbomb haha. 
 

 
Världens finaste älsklingar ❤️
 
Nu åkte precis Wilja och Hampus till Mellbystrand för att greja lite med bilen. Det är guld värt att ha Lars inge som alltid hjälper oss med bilarna när dom krånglar. 
Jag och Wiggo ska börja ta tag i kaoset som har blivit här hemma. Får se hur mycket som blir gjort när han ska "hjälpa" till ;)
När dom kommer hem igen får vi se vad vi mer hittar på denna söndagen. Jag är uttråkad och vill hitta på något, blir alltid så när det är fint väder :)
 
Hoppas ni får en mysig första advent ✨
 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Wilde 5 år

 
Igår skulle Wilde fyllt hela 5 år. Känns inte alls som det va så längesen vi såg han för första och sista gången. Ibland får jag kolla på bilderna av han när jag märker att jag börjar glömma hur han såg ut. Hemska tanke, vill aldrig glömma hur han såg ut. 
 
Igår åkte vi såklart dit och skulle köpa blommor och kort men självklart hade dom ingenting i affären vi brukar köpa det i så vi blev lite ledsna. 
Vi blev gladare ingen när vi kom dit och såg att hans mormor och morfar hade tänt ljus och hans farmor och farfar Lars-inge hade gett han en bil och ros. 
 
 
GRATTIS WILDE, Hoppas du hade en jättebra dag uppe i himlen bland alla andra änglar ✨
 
Ängeln Wilde ♥ | | Kommentera

Blackfriday

 
Som rubriken lyder är det ju blackfriday idag. En perfekt dag med massor med rabatter överallt och guldläge att fynda innan jul.
Jag har klickat hem Maria Nila schampo och balsam som jag ska få av mamma och pappa i julklapp och även Ralph lauren kalsonger till Hampus. 
Fyndade även 2 par leggings från Bloomingshop som jag ska få i julklapp av barnen. 
 
 
Har hört jätte mycket bra om dessa så ska bli så kul att se om jag kan få bukt med mjäll och dålig hårbotten nu. 
Hittade det hos Lyko för 599kr ist för 1100kr så nästan halva priset :)
 
Nu sitter jag i soffan och mumsar på en lussebulle och kaffe medans Wiggo sover. H är och ombesiktigar bilen och Wilja ville stanna hemma hos farmor och julpynta. 
 
Ser ni att jag har ett fult bandage på min fot ? Haha ja det är så att jag tror jag har brutit min ena lilla tå igår. Den är svullen, blålila och gör AS ont :( kan knappt gå på den. Otur eller vad. 
 
Idag är det inte bara en vanlig fredag hemma hos oss. Idag är det nämligen hela 5 år sedan vi åkte in med ambulans till förlossningen för att få det värsta beskedet man kan få. Vår älskade son levde inte längre, inatt för 5 år sedan kl 04.44 föddes han med akut snitt och va det vackraste vi någonsin hade sett. Kan knappt förstå än idag att detta har hänt oss. Så overkligt på något vis. 
Så imorgon ska vi åka till kyrkogården och säga grattis till vår lilla prins. 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera
Upp