Grått är flott

 
 
2 nyheter i Wiljas garderob är dessa gråa underbaringarna. Har kollat på Twist and tango t-shirten jätte länge men varit för snål haha. Men nu hittade jag den på rean hos cirkusfabriken och betalade under 100 lappen ist :) Tunikan/klänningen valde Wilja själv igår när vi va på Zara. Så enkel, skön men samtidigt snygg. 
 
 
Sitter i badet och kollar runt på mobilen innan Wilja ska hämtas hem. Beställde precis ett beiget påslakan med volanger på ellos hemsida. Man kan aldrig ha för många om du frågar mig haha. 
 
 
Shopping | | Kommentera

Godmorgon Söndag

Ligger fortfarande i sängen med Wiggo, är det söndag så är det ;) Han tog morgon vid halv 10 så det är dumt att klaga.
Hunden har däremot väckt oss ett par gånger i natt och Wilja en gång men vi känner oss ganska utvilade ändå :)
 
Nu ska jag snart gå ner och fixa lite lyxigare frukost. Göra äggröra, bacon och ta fram massa goda pålägg och sen oboy som vi alltid dricker på helgen. 
 
Efter frukosten ska vi lämna Wilja till hennes farmor och farfar några timmar. Hon ville dit och leka idag så självklart får hon det :) 
 
nähä dax att sätta fart, våra magar börjar bli hungriga 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Numero74

 
 
 
Jag har suktat efter en sänghimmel från Numero74 hur länge som helst och idag hämtade jag ut ett efterlängtat paket från butikLinnea med just en sån sänghimmel i. 
 
Hade svårt att bestämma färg först men det blev tillslut en i färgen Powder, jag är såå nöjd. 
 
 
 
Tack mamma och pappa för att ni bidrog till denna skönheten :) Wilja blev överlycklig när vi satte upp den ikväll och tyckte det blev som en koja i sängen. 
Ni får se bilder på hur det blev en annan dag :)
 
Vardagsmys | | Kommentera
Upp