Måndag

 
 
Då va det måndag igen, va det inte måndag nyss liksom?!  Men jag är glad att dagarna springer på för då är det snart julafton haha :) 
 
Nu ligger jag och Wilja och myser framför tvn. Wilja kollar Bing och jag pillar lite med telefonen. Wiggo sover uppe i sängen :) 
 
Idag står BVC på schemat. Ska bli roligt att se vad lillkillen väger och hur lång han är. Annars har vi inte mycket inplanerat denna dag, vi får se helt enkelt :)
 
Vardagsmys | | Kommentera

Tillbaka till gårdagen

 
Igår blev Wiggo redan 2 månader. Det går så galet fort nu när han väl är här så man hinner knappt med. Han växer så det knakar med, vår lilla prins :)
 
Jag och Wiggo började dagen med ett besök hem till Anna. Alltid lika mysigt att sitta och snacka lite om allt och inget med henne :) Wiggo sov sig igenom nästan hela tiden men hon han gosa lite iaf och fick mata han. 
 
När vi kom hem hade Wilja och pappan klätt granen, blev jättebra. 
 
 
Tanken va att vi skulle baka både pepparkakor och lussekatter men tiden sprang iväg så det blev bara pepparkakor gjorda.
Vi bestämde oss för att göra färdigt alla köttbullarna till julafton ist eftersom det va vår uppgift i år :) 
Detta året ska vi fira hemma hos oss för första gången eftersom vi nu har 2 barn och vår hund som inte kan va hemma själv så länge. Ska bli så mysigt :)
 
 
kvällen avslutades med köttbullar, potatis och gräddsås till kvällsmat, lite film och solsidan med H och en gosig bebis i famnen. 
Perfekt söndag :) 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Julgran

 
Tanken va att vi skulle in till stan idag och fixa lite ärenden, handla dom sista julklapparna och storhandla mat. 
Det blev inte riktigt så för när vi väl stod inne på blomsterlandet för att handla rosor till Wilde så fick jag en superbra idé ( enligt mig själv ) att vi skulle handla hem årets julgran.
Haha sagt och gjort så valde vi en Kungsgran som vi alla gillade. Nu kom vi dock till vårt lilla problem. Granen fick knappt plats i bilen, men det gick såklart även om H fick sitta riktigt trångt. 
 
 
 
 
Vi hade dock ingen plats kvar för att handla mat så vi fick vända hem och lämna av granen och handla i Båstad ist. 
 
 
 
På vägen hem mötte vi barnens mormor och morfar. Vi lämnade av Wilja som ville följa med dom till kyrkogården och affären. 
 
Alla i familjen sover och jag ska försöka göra det samma. Riktigt trött nu känner jag. Imorgon ska jag äntligen träffa Anna, som jag längtat :)
Vardagsmys | | Kommentera
Upp