Lördag

 
Vaknade upp med världens huvudvärk idag men H va snäll och tog barnen efter att Jag hade ammat Klart Wiggo och sen kom Wilja med kaffe som jag fick dricka i sängen :)
 
Efter frukosten och lite bus med Wilja valde hela familjen att vila eftersom vi va trötta. Sjukt skönt att sova en timme måste jag säga, jag ska bli bättre på att göra det när det finns tillfälle för det :)
 
 
Efter att Wilja fått lite lunch i magen åkte hon med sin pappa till hennes farfar. Wiggo vaknade precis för mat då så vi körde till dom när han ätit klart :)
 
Det blev en promenad till Maxi för att handla lite gott till kvällen och en cykeltur till lekplstsen.
 
 
 
 Nu sover båda barnen och vi ska mysa ner oss i soffan 
 
 
Vardagsmys | | En kommentar

Fredag

 
F R E D A G 
 
Och H slutar äntligen tidigrare från jobbet. Alltså barnen tajmar varandra så himla dåligt på nätterna och Jag känner mig som ett vrak idag. Vi har massa planer för dagen men jag vet verkligen inte om jag orkar. 
Jag har gråtit hela morgonen för att Ja är så trött, så jag funderar på att sova när H kommer hem. 
 
Idag va det Wiljas tur att vakna tidigt och Wiggo som ligger kvar och sover. Hon brukar aldrig gå upp redan vid 20 i 7 men det har blivit så nu när vi drog tillbaka klockan. 
 
Just nu myser vi i soffan Och väntar på att lillebror ska vakna. Wilja kollar på Barnkanalen och Jag pillar på telefonen. Perfekt start när vi är trötta :)
 
Tanken va att Anna skulle komma idag, vi skulle Fredagshandla och vi skulle fixa på kyrkogården med min mamma, pappa, moster och hennes man. 
 
Vi får helt enkelt se vad som blir gjort :) 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Skolan

 
Igår va en riktigt lång och seg dag. Wiggo vaknade och ville gå upp vid halv 7 tiden och Wilja sov till 8. 
 
Vi va trötta allihopa så vi började dagen i soffan. 
 
 När det va dax för lunch fick Wilja välja va vi skulle äta, spaghetti och köttfärssås valde hon ( såklart haha )
vi hjälptes åt att laga maten för hon verkligen älskar att hjälpa till i köket. Så roligt nu när hon är större så man kan göra saker tillsammans på ett annat sätt än innan. 
 
Efter maten gick vi ut och lekte i trädgården. Wilja ville så gärna gå bort till skolan och leka ( vi har ingen lekplats här där vi bor så skolan är enda stället med rutchbana osv) 
 
 
 
 
Jag trodde inte där skulle va några barn eftrsom det är höstlov så jag sa självklart ja och vi gick dit.
Men när vi väl kom dit så va där självklart en del barn ute som antagligen va där på fritids eller liknande. 
 
2 stycken tjejer va riktigt dryga och sprang efter oss och skulle leka coola. Dom gjorde allt för att förstöra och när Wilja ville åka rutchbanan kastade dom massa grus på den så hon inte vågade åka och när vi då ist gick bort mot gungorna sprang dom dit och tog dom framför näsan på henne. 
 
Jag vet verkligen inte hur jag ska hantera en sån situation så jag sa bara att vi fick gå hem eftersom tjejerna va så dumma, Wilja blev såklart ledsen och förstod inte alls. 
 
 
 
Nästa gång ska vi bara gå dit på helgen som vi brukar så vi inte hamnar i en liknande situation. Tycker det är så himla dåligt att här inte finns någon liten lekplats förutom just skolan. Här bor ändå väldigt mycket barn i vår lilla by. 
 
 
Vardagsmys | | Kommentera
Upp