Bloppis

 
 
Har en Bloppis på instagram som jag fyller på ganska ofta eftersom Jag tröttnar på kläderna aldeles för fort haha :) kika gärna in.
 
wiljasbloppis
 
 
Vardagsmys | | Kommentera

Rädsla

 
Dagarna rullar på fort som tur är. Jag känner mig verkligen som ett vrak just nu och hade helst velat ligga i sängen hela dagarna om jag hade kunnat. 
Denna psykiska oro som jag känner när jag är gravid är svår att förklara för dom som inte varit med om samma som mig. Varje litet hugg eller smärta i magen så kollar jag om det har kommit något blod. :( 
När jag va gravid med Wilja kunde jag bara ta det lugnt om jag kände för det, så det är en stor omställning att ta sig igenom dagarna nu. 
 
Jag hoppas så innerligt att denna graviditet går som den ska och att vi blir 3 barns föräldrar i Oktober och att vi även får ha 2 levande barn på julafton detta året, vilken dröm. Vågar knappt hoppas. 
 
Just nu är jag i v 9+4 och varje dag som går ger mig större hopp :) 
 
 Ibland undrar jag varför vi gett oss in i en till barnresa. 
varför jag utsätter mig för denna enorma rädslan, panikattackerna och ångesten. 
Men svaret på det får Jag genom att bara titta på vår älskade Wilja. 
 
-
 
 
Jag lever bara en gång, drömmen om ett till barn har blivit för stor för att stoppa mig.
 
Vardagsmys | | 3 kommentarer

Välling

 
Wilja har alltid somnat av välling/ersättning i flaskan både på kvällen och dagen ända sen hon va liten. 
Det har funkat bra så för oss innan även om hon behövt flaskan för att somna om någon gång på natten med. 
 
MEN, sen ca 3 månader tillbaka är hon hopplös. Tjatar efter välling hela tiden och vill ha 2 flaskor för att somna och även gärna 2 flaskor på natten också. Hon vaknar en gång i timmen och är ledsen. 
 
I förrgår fick vi nog. Vi bestämde oss för att hon endast ska få välling på morgonen och på kvällen, dock att hon inte får somna med flaskan så hon äter den i soffan istället innan vi borstar tänderna och så. 
Hon ser ju flaskan som sin "napp" vilket vi vill bryta. 
 
Natten till igår va hemsk. Nattningen tog 2 timmar och Hon vaknade hela tiden och tjatade om välling och va ledsen. Hon fick lite vatten i en flaska ist Men de va ju inte lika kul ;) 
 
NU däremot ligger jag fortfarande kvar nere i vår säng och Wilja däruppe. Har inte hänt på månader så jag är så lycklig :) hon vaknade bara en gång vid 12 inatt och ropade mamma Jag vill ha välling men somnade om lika snabbt igen :) 
 
Hoppas, hoppas detta håller i sig nu och att det va flaskan  som va boven i det hela. 
 
 
Hampus har åkt till jobbet och jag ligger här helt chockad över att hon sover utan välling liksom :) 
 
Hoppas alla får en bra dag :)
 
Vardagsmys | | Kommentera
Upp